Nanni Diesel N4.85

Motor basis Kubota
Ontworpen voor zeiljachten evenals voor sport vissersboten, de N4.85 is een 4-cilinder diesel motor met directe inspuiting. Het haalt zijn voordeel uit de ervaring van de Nanni Diesel engineering team op het gebied van marinisatie en uit de laatste technologische ontwikkelingen door Kubota voor de industriële motor basis.
E-CDIS inspuiting
De N4.85 is uitgevoerd met het E-CDIS inspuitingssysteem, gekenmerkt door een injector positionering in het midden van de vier kleppen per cilinder. Deze technologie resulteert in een aanzienlijke vermindering van uitstoot van roetdeeltjes. Het lage nominale toerental van 2800 rpm in combinatie met de directe inspuiting geeft u gebruiksgemak en een belangrijke brandstofbesparing.

Compact en comfortabel
De geringe afmetingen van de N4.85 motor maakt het mogelijk geïnstalleerd te kunnen worden in het kleinste motor-compartiment
De grote keuze van keerkoppelingen met rechte of onder een hoek uitkomende as, dan wel mechanisch of hydraulisch, evenals een Sail Drive aandrijving maakt het mogelijk het grote koppel van deze motor volledig te benutten door het precies aan te passen voor uw specifieke schip.
Als gevolg van de 3 liter cilinderinhoud en de kenmerken van de turbo, ontwikkelt de N4,85 een hoog koppel bij laag toerental. De acceleratie is sneller en kruissnelheden worden bereikt bij een lager toerental. De twee balansassen aangedreven door een tandwiel-distributie maken de motor robuust en betrouwbaar terwijl het gemakkelijk is te onderhouden.

Milieu
De N4.85 voldoet aan de eisen RCD 94/25/EC BSO 2

Specificaties

Vermogen
Toerentalbereik
Configuratie
Aanzuiging
85 Pk (62.5 kW)
2800 rpm
4 In-lijn, 4-takt Diesel
Turbocharged
Cilinderinhoud
Motor gewicht
3,053 L
350 kg

Bekijk de factsheet

Bent u geïnteresseerd in een van onze motoren? Neem dan contact met ons op.