Nanni Diesel N4.5

Motor basis Kubota
Deze Nanni Diesel 4-cilinder, die uitgevoerd is volgens de laatste Kubota innovaties, is uitermate geschikt voor de zgn. verdringers en motorzeiljachten.

Nanni Diesel heeft een solide samenwerking met Kubota. Kubota motoren staan bekend om hun robuuste ontwerp, grote betrouwbaarheid en lange levensduur.
De ervaring en kennis van de Nanni Diesel ingenieurs resulteerde in de laatste ontwikkelingen die de N4.50 ten goede komen. De warmte wisselaar zorgt voor een ideale temperatuur beheer van de motor zelfs bij intensief gebruik. Betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten worden gerechtvaardigd door de tandwieldistributie en andere solide ontwerpen van de Kubota motor basis.
E-TVCS  inspuitings-/verbrandingssysteem
De N4.50 is uitgevoerd met het E-TVCS inspuitings-/verbrandingssysteem, waardoor de uitstoot van roetdeeltjes en rook alsmede het brandstofverbruik aanzienlijk wordt gereduceerd.

Gebruiksgemak
Het lage nominale toerental van 2800 rpm in combinatie met het hoge motorvermogen geeft de N4.50 voldoende kracht voor alle navigatie-omstandigheden.
Een speciale coating van de zuigers verlaagd wrijving en vermindert de vibraties van de motor hetgeen resulteert in extra comfort met betrekking tot het geluidsniveau.
De grote keuze van keerkoppelingen met rechte of onder een hoek uitkomende as, dan wel mechanisch of hydraulisch, evenals een Sail Drive aandrijving maakt het mogelijk het grote koppel van deze motor volledig te benutten door het precies aan te passen voor uw specifieke schip.

Milieu
De N4.50 voldoet wereldwijd aan de strengste emissie eisen, waaronder RCD 2013/53/EU EPA marine Tier 3 BSO 2.

Specificaties

Vermogen
Toerentalbereik
Configuratie
Aanzuiging
50 Pk (36.8 kW)
2800 rpm
4 In-lijn, 4-takt Diesel
Atmosferisch
Cilinderinhoud
Motor gewicht
2,197 L
235 kg

Bekijk de factsheet

Bent u geïnteresseerd in een van onze motoren? Neem dan contact met ons op.