Nanni Diesel N4.38

Milieu  – Tri Vortex inspuiting (E-TVCS)
De N4.38 is uitgevoerd met het E-TVCS inspuitings-/verbrandingssysteem, waardoor de uitstoot van roetdeeltjes en rook alsmede het brandstofverbruik aanzienlijk wordt gereduceerd.
Deze motor is eenvoudig in onderhoud, mede door toepassing van tandwieloverbrenging in plaats van een distributieriem, maar ook door de goede bereikbaarheid van overige primaire onderdelen.
Mede hierdoor wordt de N4.38 standaard door verscheidene seriebouwers toegepast in hun programma motor- en zeiljachten.

Comfort
Een speciale coating van de zuigers heeft resonantie en geluidsniveau van de motor tot een zeer acceptabel niveau teruggebracht.
Optioneel equipment zoals een ander instrumenten paneel, motor bekabeling, bipolaire uitvoering enz. maakt de motor geschikt voor toepassing in vele soorten boten, waarbij het niet uitmaakt of deze van hout, polyester, staal of aluminium zijn.

Licht en betrouwbaar
Het vermogen in verhouding tot het gewicht van de motor heeft de wedstrijd-schippers van de race “Vendée Globe non-stop around the world” overtuigd van de betrouwbaarheid van de N4.38. U hoeft natuurlijk niet rond de wereld te varen om dit zelf te ervaren. De N4.38 doet zijn werk discreet en stelt u overal in staat het vaargenoegen van de motor zelf te beoordelen.

Milieu
De N4.38 voldoet wereldwijd aan de strengste emissie eisen, waaronder EU-RCD, US-EPA en BSO

Specificaties

Vermogen
Toerentalbereik
Configuratie
Aanzuiging
37.5 Pk (27.6 kW)
3000 rpm
4 In-lijn, 4-takt Diesel
Atmosferisch
Cilinderinhoud
Motor gewicht
1,498 L
152 kg

Bekijk de factsheet

Bent u geïnteresseerd in een van onze motoren? Neem dan contact met ons op.