Nanni Diesel N3.30

Betrouwbaarheid en Comfort
Kubota motoren staan bekend om hun robuuste ontwerp, betrouwbaarheid en geavanceerde technologie. Voeg de moderne marinisering toe, met de laatste generatie warmtewisselaar en u heeft een motor die presteert gedurende zware omstandigheden. En dit in ruil voor lage onderhoudskosten.
Met een gietijzeren cilinderblok en -kop, tandwieloverbrenging in plaats van een distributieriem en een optimale koeling, is het onderhoud ongecompliceerd en minimaal. Stil, soepel lopend, door het verbeterde vliegwiel en door een speciale coating van de zuigers wordt resonantie en geluidsniveau van de motor tot een zeer acceptabel niveau teruggebracht.
De SOLAS certificering (Safety Of Life At Sea) bewijst dat de motor voldoet aan de strenge veiligheidseisen voor reddingsboten.
Een volledig gamma van elektrische generatoren ontwikkeld door Nanni Diesel maakt het mogelijk dat de N3.30 alle elektriciteit levert die nodig is voor de comfortuitrusting en elektronische navigatieapparatuur aan boord.

Milieu
De N3.30 voldoet aan de strengste milieu- en emissie eisen in de wereld: RCD 2013/53/EC EPA marine Tier 3 BSO 2wordt ruimschoots voldaan.
Door toepassing van het E-TVCS inspuitingssysteem, wordt de uitstoot van roetdeeltjes en rook alsmede het brandstofverbruik aanzienlijk gereduceerd.

Eenvoudige installatie
De compacte afmeting en het gewicht maakt de motor uitermate geschikt voor nieuwbouw en hermotorisering. Speciale aangepaste motorsteunen en installatiekits zijn leverbaar om de motor op de meeste bestaande fundatie te monteren.

Specificaties

Vermogen
Toerentalbereik
Configuratie
Aanzuiging
29 Pk (21.2 kW)
3600 rpm
3 In-lijn, 4-takt Diesel
Atmosferisch
Cilinderinhoud
Motor gewicht
1,123 L
145 kg

Bekijk de factsheet

Bent u geïnteresseerd in een van onze motoren? Neem dan contact met ons op.