Nanni Diesel N4.40

Motor basis Kubota
Deze Nanni Diesel 4-cilinder, die uitgevoerd is volgens de laatste Kubota innovaties, is uitermate geschikt voor de zgn. verdringers en motorzeiljachten.
Nanni Diesel heeft een solide samenwerking met Kubota. Kubota motoren staan bekend om hun robuuste ontwerp, grote betrouwbaarheid en lange levensduur.
De ervaring en kennis van de Nanni Diesel ingenieurs resulteerde in de laatste marinisatie ontwikkelingen die de N4.40 ten goede komen. De warmte wisselaar zorgt voor een ideale temperatuur regeling van de motor zelfs bij intensief gebruik.
Betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten worden gerechtvaardigd door de tandwieldistributie en andere solide ontwerpen van de Kubota motor basis.
Milieu – Tri Vortex verbrandings systeem (E-TVCS)
De Nanni N4.40 is uitgevoerd met het E-TVCS verbranding- /inspuitingssysteem met een aanzienlijk gereduceerde uitstoot van roetdeeltjes en rook, terwijl het brandstofverbruik drastisch wordt verbeterd.

Gebruiksgemak
Het lage nominale toerental van 2800 rpm in combinatie met het hoge motorvermogen geeft de N4.40 voldoende kracht voor alle navigatie-omstandigheden.
Milieu
De N4.40 voldoet aan de strengste emissie-eisen in de wereld: RCD 2013/53/EU EPA marine Tier 3 BSO 2.

Specificaties

Vermogen
Toerentalbereik
Configuratie
Aanzuiging
40 Pk (29.4 kW)
2800 rpm
4 In-lijn, 4-takt Diesel
Atmosferisch
Cilinderinhoud
Motor gewicht
1,999 L
228 kg

Bekijk de factsheet

Bent u geïnteresseerd in een van onze motoren? Neem dan contact met ons op.